Luchtfotografie

Luchtfoto's door Holland Air Photo zorgen voor een extra dimensie in uw presentatie!

Fotografie en luchtfotografie in de hoogste kwaliteit, door gecertificeerde piloten en naar wens van de opdrachtgever, dat is waar de professionele fotografen van Holland Air Photo voor staan!

Luchtfoto’s konden tot voor kort geleden alleen gemaakt worden vanuit vliegtuigen of helikopters. Sinds de komst van drones is het makkelijker geworden om luchtfoto’s te maken. Niet alleen makkelijker, maar ook sneller en voordeliger. Onze drones zijn voor fotografie inzetbaar op iedere hoogte en kunnen bij droog weer nagenoeg altijd en overal de lucht in. Vanaf de grond kijken we mee met het beeld dat wordt opgenomen door onze camera’s en zo zorgen wij voor perfecte opnames vanuit de lucht.

Onder onze drones hangen professionele Canon EOS camera’s met de juiste objectieven, waarmee we een perfecte luchtfoto kunnen garanderen. Vele malen beter voor fotografie dan de goedkope drones met een actioncam of compactcamera.

A58,drone,Eindhoven,Ekkersrijt,HollandAirPhoto,luchtfoto, luchtfotografie, Brabant, Limburg, professionele, fotograaf, deurne, helmond, fotografie, hollandairphoto, driessen, hoogtefotografie, hoogte, luchtopname

Onze jarenlange ervaring als professioneel fotografen zorgt ervoor dat wij kunnen maken wat onze klanten van ons vragen.

U kunt bij ons niet alleen terecht voor luchtfoto’s. Wie bieden totaalconcepten aan. Stel u wilt naast luchtfoto’s ook fotografie van interieur en opnames vanaf de grond van de buitenkant van een pand, dan kunnen wij u dat compleet aanbieden. Informeer daarvoor naar de mogelijkheden.

A58,drone,Eindhoven,Ekkersrijt,HollandAirPhoto,luchtfoto, luchtfotografie, Brabant, Limburg, professionele, fotograaf, deurne, helmond, fotografie, hollandairphoto, driessen, hoogtefotografie, hoogte, luchtopname

Bij fotograferen vanuit de lucht komt meer kijken dan een drone kopen. Van belang is om te weten hoe je iets het beste kunt fotograferen, de juiste hoek bij het beschikbare licht en de goede vlieghoogte voor de opname. Daarnaast is veiligheid en privacy een hot item, waar wij tijdens het vliegen en fotograferen ten alle tijde rekening mee zullen houden. Opdrachten voor fotografie waarbij wij niet zeker zijn van de veiligheid, zullen wij niet aannemen. Privacy van omwonenden zal gerespecteerd worden en we zullen eventuele herkenbare mensen uit de foto verwijderen of onherkenbaar maken. Wij laten niets, maar dan ook niets, aan het toeval over en willen altijd zorgen voor perfecte beelden waar iedereen tevreden mee is. Daar herken je een vakfotograaf aan!

HollandAirPhoto,luchtfoto, luchtfotografie, Brabant, Limburg, professionele, fotograaf, deurne, helmond, fotografie, hollandairphoto, driessen, hoogtefotografie, hoogte, luchtopname

Alle door ons gemaakt fotowerk wordt bewerkt met Adobe software en kunnen geleverd worden op iedere gewenste manier.

Voor vragen over onze luchtfotografie kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina